5 grunde til at spise acai

Der er mange gode grunde til at spise acai. Acai er én af de rigeste naturlige kilder til antioxidanter, vitaminer og sunde fedtsyrer, og har derfor mange sundhedsmæssige fordele. I Sydamerika har man dyrket og spist acai i flere hundrede år og i de seneste år har bærret for alvor fået opmærksomhed i den vestlige verden. Bærrets popularitet skyldes en kombination af den lækre smag, deres biddrag til at bevare regnskoven og selvfølgelig de sundhedsmæssige fordele. Her får du 5 sundhedsmæssige grunde til at spise acai:

grunde til at spise acai

  1. Acai er fyldt med antioxidanter, der understøtter dit immunforsvar og beskytter din krop mod nedbrydning af celler.
  2. Acai indeholder også vitamin A, der hjælper kroppen med at optage jern og vedligeholder hud og negle.
  3. Acai inderholder calcium, der bidrager til styrkelse og opbyggelse af knogler og tænder.
  4. Acai indeholder kostfibre, der er gode for fordøjelsen.
  5. Næsten 50% af bærret er fedt, hvor størstedelen kommer fra de sunde umættede fedtsyrer omega 3,6 og 9, der bl.a. er godt for en sund hud og et sundt nervesystem.

Køb økologisk acai pulver fra MyAcai her.
Få inspiration til de mange måder man kan anvende acai pulver på her.