Acai nice cream opskrift

Med denne nice cream opskrift kan du lave en sund is, der både er laktosefri og sukkerfri. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det kan rent faktisk godt lade sig gøre – og så med meget få ingredienser. Med en lille smule forberedelse dagen forinden, kan du lave lækker is på få minutter og nyde isen morgen, middag eller aften med god samvittighed.

nice cream opskrift

Vores nice cream opskrift er lavet på naturlige plantebaserede ingredienser, hvor hovedingrediensen er frosne modne bananer. Isen kan spises ‘ren’ eller man kan tilsætte éns favorit smage. Vi har selvfølgelig lavet en smuk lilla acai nice cream, Mmmm…!

Frosne bananer er et must

Denne acai nice cream opskrift tager maks 5 minutter at lave, da det eneste du skal gøre er at finde alle tingene frem, komme dem i en blender og servere. Husk dog, at komme en banan i fryseren et par timer eller natten inden. Generelt er det en god ide ALTID at have frosne bananer i fryseren, hvis man er vild med at lave smoothies, smoothie bowls og nice cream. Et godt tip er at holde øje med nogle supermarkeder, der sælger bananer, der er på vej til at blive overmodne, til billige penge. Min lokale REMA 1000 sælger ofte 10-15 modne bananer i en pose til 5-10 kr. – WIN!

Acai nice cream opskrift

Ingredienser (Til 2 personer)

  • 2 modne bananer
  • 50 ml. soyamælk (anden plantebaseret mælk kan også bruges)
  • 2 spsk. MyAcai pulver (Køb her)

Fremgangsmåde

  • Skær bananerne i skiver, put det i en frysepose og kom det i fryseren i et par timer og helst natten over. (Et godt tip er altid at have nogle fyldte poser med bananskiver i fryseren. Undgå for eksempel at smide bananer ud, der er ved at blive overmodne i skålen. De er perfekte til nice cream!)
  • Kom bananskiverne i en blender og blend det sammen med soyamælken og acai pulver. Skrab evt. massen på siden af blenderne og giv det en omgang mere.
  • Servér i glas og top med skåret frugt, hakkede nødder eller frø efter smag. Vi har leget med frosne blåbær, kokosmel og hempfrø.
  • Snap et billede af din sunde acai nice cream! #MyAcai 😉
  • Enjoy!

Hvad synes du om vores acai nice cream opskrift? Hvad er din favorit nice cream smag? Smid en kommentar herunder og inspirer os 🙂

Læs også: 5 grunde til at spise acai.

Acai har en unik smag af chokolade, nødder og brombær og passer perfekt til smoothies og juice. Ud over at sådan en acai bowl er et smukt syn for øjet, så smager den helt fantastisk, næsten som en dessert, men man kan mærke den er langt sundere for kroppen.

Acaipulver fra MyAcai er økologisk og vegansk og der er til omkring 15-20 portioner pr. pakke.