HANDELSBETINGELSER

Disse handelsbetingelser gør sig gældende ved køb af varer på www.myacai.dk

www.MyAcai.dk
CVR: 38477226
Kongelundsvej 42, 1. mf. 2300 København S, Danmark
+45 50 82 04 37
Info@myacai.dk

Betaling
MyAcai modtager betaling med VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Der opkræves ikke gebyr for betaling med VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i Danske kroner og er inkl. moms.

MyAcai bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Du modtager automatisk en ordrebekræftelse pr. e-mail, når købet er afsluttet.

Levering
Ved bestilling inden kl. 12 på alle hverdage, afsender vi dine varer samme dag.
Levering til alle privat- og erhvervsadresser med DAO i Danmark. Der er fri fragt.
Varerne bliver typisk leveret inden for 2-3 arbejdsdage.

Kundeservice
Har du spørgsmål eller andre henvendelser til dit køb eller anvendelse af MyAcai produkter, så kontakt os på mail: info@myacai.dk. Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer mandag-fredag.

Reklamationsret
Ved køb af et MyAcai produkt har du reklamationsret efter købeloven. Vær opmærksom på, at da der er tale om en fødevare, har vores produkter en begrænset holdbarhed.
Send os venligst en mail, hvis du ønsker reklamation info@myacai.dk, hvor du så detaljeret som muligt oplyser, hvad problemet er.
Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler MyAcai dine fragtomkostninger.

Fortrydelsesret
Da der er tale om en fødevare, som kan forringes i forbindelse med forkert opbevaring eller anvendelse, er der ingen fortrydelsesret.

Fortrolighedspolitik
MyAcai behandler al information om kunder/brugere fortroligt. Vi deler ikke information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. MyAcai sælger ikke dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.